Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

No konečně! Sice trochu odbytá odpověď, ale věřím, že se Denisa ve své reakci rozmáchne mnohem víc.

Tohle by se mělo nějak zfilmovat :-)

1 Citovat

No tak tím se to vysvětluje.

Denisa Kleinová čekala že se bude píchat, asi by ti klidně dala a netrvala ani na čepičce a ty jsi nechtěl...

 

 

1 Citovat

Už ani nepamatuji, kdy jsem měl naposledy takový záchvat smíchu, jako při dočtení tohoto vlákna.  Výborné hlášky, fakt. Snad nekončíme....

3 Citovat

Já pořád čekám, kdy se k tomu nepíchání vyjádří i Denisa Kleinová, respektive jestli chtěla a nedostala.

Je tady vůbec někdo, kdo už píchal Denisu Kleinovou?

1 Citovat

A po kolika vodkách.

 

0 Citovat

Vtipné to bylo tak před týdnem. Já se hlavně směju, že si tu čeští chlapi hrajou na macha, jako že do Denisy by nešli a mají standardy. Jako že haha, ne já o tom přece vtipkuju... nebo ne.

10 Citovat

Jedná se o princip předběžné opatrnosti (nějaké fotky zde již byly), nikoli o standardizaci. 

 

 

0 Citovat

...mě se to asi stát nemůže, jezdím na rodinné dovolené, ale opatrnosti není nikdy dost, takže DÍKY ZA VAROVÁNÍ. 

0 Citovat

Denisa sepisuje cestopich, ale s tou rychlosti se bude vydatavat tak za 3 roky.

3 Citovat

Ne eeee 🙈😂


img-4328.jpeg

5 Citovat

To nemá cenu. Již zde jeden chlapec vypovídal, že zájezdu se zúčastnil, nicméně nezasunul. K čemu je potom tolik peněz, námahy a času? 

0 Citovat

To bude namet pro 2. sezonu serialu Extraktori?

0 Citovat

Ačkoliv bych Jemen také rád navštívil, nedovedu si vůbec představit, že zrovna s paní kokajno, pardon, klajnovou. A to ani kdyby mi včas předložila úředně ověřené Osvědčení o držení titulu "Největší sexuální mlátička Cestujlevně pro rok 2023". V Jemenu je navíc docela horko a ani nemusíte kopulovat. Ne.

1 Citovat

Jako vodník stále lape další dušičky 😂 https://www.facebook.com/share/d...EPHhWsgcK/

4 Citovat

Ta prostě nedá pokoj, dokud jí to někdo pořádně neudělá.

5 Citovat

V tom je hluboká pravda. Ovšem  obětuje se někdo dobrovolně? :-(

 

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Ta prostě nedá pokoj, dokud jí to někdo pořádně neudělá.

Píše "zážitků nepočítaně," takže já bych byl v soudech opatrnější...

1 Citovat

Vypelichanej bobr.

3 Citovat

Tohle sbírání destinací jde mimo mě. Za loňský rok 18 nových států? Dobře, ať má třeba měsíc volna. To je pořád méně než 2 dny na jeden stát. Co za tu dobu stihne vidět?

2 Citovat

Cestuji rychle a 18 nových států za rok si taky tak nějak neumím představit 😁 To si asi dala nějaký karibský lodní cruise či co. Letos jsem dal 3 nové země a zabraly mi dohromady 3 týdny. A netroufl bych si tvrdit, že jsem je poznal celé.

0 Citovat

Ona tam psala něco o plavbě v Karibiku, tak jestli si započítala různý evropský zámořský území jako státy, tak to pak přiskakuje svižně. Ale stačí si vzpomenout na ten slavnej výlet z tohohle vlákna a víme, že je to fakt rychlocestovatelka.

1 Citovat

Tak snad jí budoucí spolucestovatel odmění aspoň předčasnou ejakulací:-) 

2 Citovat

Do zadku.

1 Citovat

Ta vás nějak rozrajcovala, pánové!

4 Citovat

Možná počítala státy, nad kterými přelétla 🙃

1